Υψηλής ποιότητας περίθαλψη από εξειδικευμένο προσωπικό


Στα όρια της πόλης σε ένα κατάφυτο και ευχάριστο περιβάλλον βρίσκεται από το 2001 η ψυχιατρική κλινική Κασταλία, δυναμικότητας 150 κλινών, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στον κλάδο της ψυχικής υγείας. Ιδρυτής της κλινικής ο κ. Αλέξανδρος Καντερές  Νευρολόγος - Ψυχίατρος..
 

Όραμα

Όραμα της ψυχιατρικής κλινικήςΚασταλία, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας περίθαλψης σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον με γνώμονα την ανθρώπινη ύπαρξη και τον ανθρώπινο παράγοντα. 


Αξίες

Η επιχείρηση έχει συγκεκριμένη αποστολή, και αξίες που εφαρμόζονται έμπρακτα και τα οποία συνοψίζονται παρακάτω:

  • Ανθρωπισμός:  η επιχείρηση  στοχεύει στην εξυπηρέτηση των ασθενών, που συμβαδίζει με τις αρχές του ανθρωπισμού οι οποίες διέπουν την ιατρική επιστήμη,  και με αυτόν τον τρόπο επιδεικνύει την δέουσα ευαισθησία προς το πρόσωπο τους.
  • Ποιότητα:  οι υπηρεσίες της Κασταλίας  χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα   η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιατρική αυθεντία, την άριστη φιλοξενία και τον κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό.
  • Εξέλιξη: σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο επιτυγχάνεται η πρόοδος  των θεραπευτικών υπηρεσιών   που παρέχονται αλλά και η βιωσιμότητα της  Κασταλίας μέσα από την ανάπτυξη προσοδοφόρων έργων.
  • Σεβασμός: προς τον άνθρωπο που μεταφράζεται  σε συμπόνια στις αγωνίες, στις ανάγκες και στα δικαιώματα των ασθενών αντιμετωπίζοντας τους ως μοναδικές οντότητες με εμπιστευτικότητα, αλλά και προς το ανθρώπινο δυναμικό όσον αφορά τις ανάγκες και τα δικαιώματα τους.
  • Καινοτομία: αφορά στον ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, στις νέες μεθόδους θεραπείας με σκοπό να παρέχει αξιόπιστες, ασφαλείς σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας.

Σας καλωσορίζουμε στον καινούριο μας δικτυακό τόπο από όπου σκοπεύουμε να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις σε θέματα που σας αφορούν καθώς και για τα δρώμενα της ψυχιατρικής κλινικής μας. Οι συνεργάτες μας καθώς και το επιστημονικό μας προσωπικό είναι στην διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας τόπου είτε χρησιμοποιώντας τα κλασσικά μέσα.


 

2 - Σχετικά με εμάς

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση ξεκίνησε την λειτουργία της περίπου στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ως προσωπική εταιρία όπου το μέγεθος της ήταν έως 50 κλίνες. Αποτελούσε το επαγγελματικό όραμα του ιδρυτή της, κ. Α. Καντερέ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανάπτυξη του κλάδου εκείνη την περίοδο και την ευκαιρία που προέκυψε από την θέσπιση νέας νομοθεσίας αποφάσισε τις αρχές της νέας χιλιετίας να ιδρύσει την ανώνυμη αύτη εταιρία και να την επεκτείνει στο μέγεθος που είναι τώρα.

Επίσημα, η κλινική ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε. άνοιξε τις πόρτες της το 2001,έχοντας πιστοποίηση ΠΔ.517/1991. Είναι από τους κορυφαίους παρόχους της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας γενικότερα στον τομέα της ψυχικής υγείας. Με αναγνωρισμένους ιατρούς, υψηλή τεχνολογία και μια ειλικρινή δέσμευση για την κοινότητα, παρέχει προηγμένες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, με τη συνεργασία διακεκριμένων γιατρών, νοσηλευτών και φροντιστών. Έχει μια πλήρη ιατρική μονάδα ιατρικής περίθαλψης με προσωπικά δωμάτια. Έχει πλήρη διαγνωστική μονάδα συμπεριλαμβανομένων εργαστηριακών εξετάσεων.

Η ομάδα της ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε. αποτελείται από ποικίλό προσωπικό με πολλά διαφορετικά υπόβαθρα που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει υγειονομική περίθαλψη. Από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες μέχρι και τους υπαλλήλους, ο καθένας στην ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε. είναι μέρος μιας εκτεταμένης οικογένειας.

Αυτοί οι άνθρωποι περνούν αμέτρητες ώρες βοηθώντας την ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε. να ολοκληρώσει την αποστολή της στη κοινωνία. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα βασικό κομμάτι της αποστολής της. Καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους ασθενείς μας, τονίζουμε τη σημασία της εξυπηρέτησης των πελατών μεταξύ τους. Είναι όλα μέρος της ανθρωποκεντρικής αποστολής μας.


3 - Η τοποθεσία

Ο σχεδιασμός της Ψυχιατρικής Κλινικής Κασταλία έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χώρος της νοσηλείας να διαχωρίζεται σαφώς και να λειτουργεί σε συνεργασία, αλλά ξεχωριστά από το διοικητήριο και τους βοηθητικούς χώρους. Οι προσερχόμενοι στα γραφεία αλλά οι προμηθευτές, δεν έρχονται σε επαφή με τους νοσηλευόμενους, διασφαλίζοντας έτσι το ιατρικό απόρρητο.

Η νοσηλεία βρίσκεται σε δύο επίπεδα, με πολλές εξόδους που όλες διαθέτουν ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια. Όλοι οι χώροι βλέπουν στον τεράστιο κήπο που αποτελείται από 2 στρέμματα πρασίνου. Τις καλές μέρες που είναι και οι περισσότερες, ένα μεταλλικό υπόστεγο και ο χώρος προαυλίου, αποτελούν πόλο έλξης για τον ελεύθερο χρόνο και την αναψυχή. Εναλλακτικά υπάρχει ο θαυμάσιος φωτεινός χώρος ψυχαγωγίας – σίτισης και αρκετοί άλλοι χώροι αναψυχής και δραστηριοτήτων.


4 - Οι υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες

Η Κλινική Κασταλία στοχεύει στην παροχή προηγμένων ψυχιατρικών υπηρεσιών στον γενικότερο πληθυσμό αλλά κυρίως στην θεραπεία παθήσεων ψυχογηριατρικού χαρακτήρα. Με την βοήθεια των εξελιγμένων τεχνολογικά εγκαταστάσεων προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους ασθενείς της και υποστήριξη στους συγγενείς τους.

Προσφέρει υπηρεσίες εργαστηρίου 24 ώρες την ημέρα σε ασθενείς όλων των ηλικιών. Οι λειτουργίες του εργαστηρίου μαζί με το ιατρικό προσωπικό, τις νοσηλευτικές υπηρεσίες και τις άλλες βοηθητικές υπηρεσίες παρέχουν εργαστηριακή υποστήριξη σε όλη την κλινική.


5 Το Προσωπικό

Η ομάδα της ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε. αποτελείται από ποικίλό προσωπικό με πολλά διαφορετικά υπόβαθρα που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει υγειονομική περίθαλψη που αριθμεί σε 77 άτομα. Από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες μέχρι και τους υπαλλήλους, ο καθένας στην ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε. είναι μέρος μιας εκτεταμένης οικογένειας.

Αυτοί οι άνθρωποι περνούν αμέτρητες ώρες βοηθώντας την ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε. να ολοκληρώσει την αποστολή της στη κοινωνία. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα βασικό κομμάτι της αποστολής της. Καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους ασθενείς μας, τονίζουμε τη σημασία της εξυπηρέτησης των πελατών μεταξύ τους. Είναι όλα μέρος της ανθρωποκεντρικής αποστολής μας.

Η κλινική βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με στόχο την εξέλιξη της και την εφαρμογή νέων τεχνικών νοσηλείας αλλά και την εύρυθμη λειτουργίας της.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας παρακαλώ αποστείλατε το βιογραφικό σας στην παρακάτω διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. βάζοντας στο θέμα του email το ονοματεπώνυμό σας.